EWMM 3.0 | buitenschoolse activiteiten
15983
page-template-default,page,page-id-15983,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

buitenschoolse activiteiten

In de periode oktober/november is de naschoolse cursus “Hoor je wat ik zie” aangeboden op school.

De kinderen hebben geleerd hoe je van foto’s een filmpje kan maken en hoe je er ook geluid of geluidseffecten bij kan maken. Hierbij de filmpjes van een middenbouwgroep en een bovenbouwgroep.

Maandag 19 februari jl. is er een fantastische modeshow en tentoonstelling geweest van de naschoolse cursus Fashionlab en Bonte Beestenbende. Wat hebben de kinderen weer genoten van deze creatieve lessen.
Met dank aan Iris Scheffers van Iets Creatief.
    
Na de vakantie zal op dinsdag 13 maart een nieuwe cursus Capoeira en Samba/Maculele aangeboden worden voor de groepen 3-8. Er zijn nog plekken beschikbaar. Wilt uw kind meedoen met Capoeira (vechtdans) of Samba/Maculele (vooral veel muziek op Braziliaanse instrumenten en dans) dan kunt u uw kind aanmelden op cultuur@ewmm.nl of bij Janine van OB4.
Gaat uw kind naar de BSO is dat geen probleem. Simba en de 2Vliegers halen en brengen, maar geef dit wel even aan bij aanmelding. Dan regelt Janine dit met de BSO.
De cursus bestaat uit 6 lessen voor 20 euro. Gaat uw kind naar 2Vliegers dan kost het 10 euro.