EWMM 3.0 | vrienden van EWMM
14960
page-template-default,page,page-id-14960,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

vrienden van EWMM


Van Stenis Notarishuis                    

 

Doel van de Stichting Vrienden van de EWMM

Een inspirerende leeromgeving voor onze kinderen !

Dat willen we allemaal. Naast de dagelijkse inspanningen van directie en leerkrachten voor  goed Montessori onderwijs probeert de Stichting Vrienden van de EWMM extra bij te dragen aan zaken die onze school nog interessanter en leuker maken. Kortom: meer mogelijk maken voor leerlingen van de EWMM, waarbij de (financiële ) extra middelen uit sponsering (jaarlijks) gebruikt worden voor specifieke activiteiten of wensen. Bijdragen zijn niet bedoeld voor noodzakelijke of structurele schooluitgaven.

Denk daarbij aan verrijkende lesprogramma op het gebied van sport en beweging, muziek, cultuur, natuur, wetenschap en techniek.

 

Zie ook onze wensenlijst voor 2016

 

Hoe word je Vriend?

Wil je helpen deze wensen te realiseren voor onze leerlingen, draag je onze schoolomgeving een wam hart toe, gun je de leerlingen mooie ervaringen op het gebied sport en beweging, muziek, cultuur, natuur, wetenschap en techniek? Dat kan! Iedere bijdrage is zeer welkom.

Vriend worden kan doormiddel van een donatie, waarbij je bijdraagt aan de jaarlijkse wensenlijst maar ook door het delen van kennis, het leveren van diensten of het kosteloos beschikbaar stellen van goederen of materiaal.

Als Vriend houden we U graag jaarlijks op de hoogte van de gerealiseerde wensen of bereikte doelen. Uw naam wordt kenbaar gemaakt op de schoolwebsite en/of in sommige gevallen ook vermeld in de nieuwsbrief aan ouders.

Bestuur Stichting Vrienden van de EWMM

Het bestuur van de  Stichting  Vrienden van de EWMM wordt gevormd door de ouders van leerlingen van de EWMM.

  • Karin van Leersum, bestuurslid Stichting Vrienden van de EWMM
  • Asim Jahan, bestuurslid Stichting Vrienden van de EWMM
  • Leonie ten Have, tijdelijk bestuurslid Stichting Vrienden van de EWMM

Interesse?

Voor meer informatie of vragen over een donatie kunt U per mail contact opnemen met:

 

Vrienden zijn nu:

– Linnenweever optiek Wateringen
– Inventief Bouwmanagement
– Van Stenis Notarissen Monster
Dion en Letty ten Have