EWMM 3.0 | wensenlijst
15306
page-template-default,page,page-id-15306,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

wensenlijst

Wensenlijst 2016 – Vrienden van de EWMM

 Onderbouw:

  • Classic Express

Muzikale voorstelling, kennismaken met klassieke muziek en instrumenten en zelf muziek maken in een rijdende concertzaal (vrachtwagen). Een voorstelling waar kinderen de vorige keer nog lang over spraken.

Kosten rond de 100 euro per groep

  • Poppentheater

Voor de onderbouw een poppentheatervoorstelling: in het digitale tijdperk waarbij jonge kinderen (4 tot 6) veel ‘ beeldscherm-uren’ maken willen wij graag een keer per jaar een echt poppentheatergezelschap uitnodigen zodat kinderen ook kennismaken met deze dimensie van beeld.
Kosten rond de  350 euro voor de hele bouw
En dan daar naar toe met de bus!

 

Middenbouw:

  • Natte sportdag in Zwembad de Boetzelaer

Voor de middenbouw een ‘natte sportdag’ in zwembad de Boetzelaer: naast een ‘gewone’ sportdag willen we deze leeftijdsgroep ( 6 tot en met 9) graag laten genieten van een vrije beweegsituatie in het water. De meeste kinderen hebben lang geoefend voor hun diploma’s en kunnen nu met elkaar daarvan genieten.
Kosten rond de  550 euro

 

Bovenbouw:

  • Hangmicrofoons voor de musical en open podia

Het versterken van de kwaliteit van onze talenten moet ook letterlijk gebeuren. Headsets of hangmicrofoons zullen daar zeker aan bijdragen.

Kosten rond 700 euro

  • Duinwerkbezoek met de boswachter

Voor de bovenbouw ‘ Duinwerkbezoek’ in de Haagse duinen: drie keer aan het werk in de natuur, met de duinwachter. Van egelopvang en duinonderzoek tot wilgenknotten. Niet voor alle kinderen is het vanzelfsprekend dat ze kennismaken en werken in de natuur. Met een hele mooi ‘duinachtertuin’ geven we ze de kans om te laten zien dat ze groene vingers hebben en dat samen zagen, sporen zoeken en uitwaaien fantastisch is.
Kosten rond de 250 euro

 

Voor de hele school:

  • ‘De kookpot’: alle kinderen krijgen de kans om meerdere keren hun bak- en kooktalenten te laten zien in de mooie EWMM keuken. Voor alle ingrediënten wordt geld gehaald uit    ‘ de kookpot’. Vanuit reguliere inkomsten is hier eigenlijk geen budget voor, maar het plezier en het belang van samen iets lekkers maken (en opeten natuurlijk!) waarbij je je kennis en vaardigheden moet toepassen maakt dat we steeds middelen zoeken om deze pot te spekken.
  • Museumbezoek voor Midden en Bovenbouw.